Подготовка за монтаж на нови врати
Интструменти нужни за ремонт

Подготовка за монтаж на нови врати

При стартирането на ремонтните дейности могат да възникват много усложнения, преди да се стигне до същинския монтаж на вратите. Повечето хора подценяват подмяната на вратите и реагират на много късен етап, относно допълнителните детайли, което ги води към още допълнителни разходи. Това най-вече се дължи на липсата на информация, за етапите в ремонта им.

Нашите съвети преди монтаж на врати

Внимание камбанка

Често клиентите предпочитат да им се доставят и сложат първоначално вратите, а след това планират да боядисват стени и да се полагат настилки. Тази стратегия обаче е нож с две остриета, защото след инсталирането на тези врати и завършване на ремонта може да последва повторно посещение, поради неточности възникнали от довършителните дейности. Погледнато от чисто финансова гледна точка, не е изгодно. Именно поради тези проблеми, идвайки в нашия шоурум е много важно да си бъдем взаимно полезни с максималната информация относно всички ремонтни дейности в момента. При наличието на тази информация, ние може да вземем адекватни решения, които ще Ви насочат да намерите най-правилното сред тях.

За да може да се предложи най-високото качество на обслужване, в такива моменти е задължително да Ви посети наш специалист, който да запише размер и да огледа всички детайли и ако има нещо за корекция да се реагира адекватно навреме. Това е силно препоръчително да се направи, за да избегнете проблеми по монтажа и цялата подмяна да бъде лесно и качествено изпълнена. Именно така ще сте удовлетворени от избора си на фирма за врати и от обслужването – от началото до края.

Въпреки, че почти винаги всичко се случва от първия път, може да има и неясноти. Определени случаи налагат повторно посещение за взимане на размери. Това не бива да Ви тревожи, понеже така редуцираме всички възможни рискове и непредвидени ситуации относно монтажа.

​Стъпки преди монтаж на врати

Най-ефективния и добър начин за качественото обслужване, което ще получите от нас е:

  • ранно посещение в наш шоурум, което ще им помогне за началния избор на врати и препоръка от наша страна;
  • записване за размер за изчистване на техническата част и даване на препоръки;
  • повторен размер, ако има дадени съвети от техническо лице;
  • поръчка и запознаване с договорните ни условия;

Сподели