Перфектен интериор с поръчкови модели Gradde
Стая в цвят праскова с масичка и бяла врата

Перфектен интериор с поръчкови модели Gradde

Несъмнено интериорните врати са ключов продукт нужен за вътрешното оформление, поради своята функционалност и декоративни качества, даващи уют на всеки интериор. Често се среща мнението, че вратите в дома не са важни и се пренебрегва тяхната способност да преобразяват облика на всяко пространство. Ако имате вътрешни врати, които не изпълняват добре функциите си, понеже са амортизирани или не съответстват на обновеното Ви обзавеждане, то определено си заслужава да се насочите към красивите предложения на серия Gradde. Няма как да не забележите колко богат е асортиментът от поръчкови модели, отличаващи се с 6 цветови гами, качество и стил.

Материали

Материалите за производството на врати Gradde са от екологичен произход и са произведени по високи технологии и иновации, добри цени и политика за опазване на околната среда. Благодарение на богатия каталог от дизайнерски модели, всеки клиент може да разпознае своята мечтана врата, без значение дали е за жилищен имот, бизнес сграда или провинциална вила.

Цветове

Моделите на тези интериорни врати, които ще видите при нас или разгледате в пълният продуктов каталог се предоставят в 6 цвята: Ясен Вералинга, Шведски дъб, Орех Рибейра Сибирска лиственица, Дъб Вераде, Череша Сан Диего. Гамите лесно се хармонират с всяко интериорно решение.

Модели

Стая с жълт диван, декорация и врата в дървесен цвят със стъкла

Ще се впечатлите от разнообразието при моделите:

  • с лайсни- гланцирани и матирани;
  • с огледала – едно странни и двустранни;
  • с разчупени форми – остъклени („чинчила”, „бял мат”);
  • плътни модели с шарка;
  • модели с принтове;

Пълнеж

Интериорните врати Gradde предоставят на всеки клиент да избере вида на пълнежа на вратата. Опциите са два – сърцевина подобна на „пчелна пита” или „ПДЧ – перфорирано“, за качествена шумоизолация на помещението. А моделите с конструкция на крилото Monolith са изцяло от плътен материал HDF.

Покритие

Вратите се характеризират с висока качество на покритието, чрез изпитана технология без прекъсване при нанасяне на покритието така нареченото „hartfein” (при тъмната гама). Тази технология се характеризира с водоустойчивост на изделието и завидна устойчивост на повреди по крилото от надрасквания.

Предлагат се и богат набор от дръжки като завършек на интериорната врата. Бравите са с PVC език, който прави вратата по-тиха при затваряне и отваряне.

Избирайки врати от Дорман Плевен ще получите пълно съдействие от първото си посещение в магазина до монтажа и покриването на гаранцията от 5 години!

Сподели